Būvdarbi
Asfaltē grantētās ielas, atjauno ielu segumu un ietves

Laikapstākļi joprojām ir labvēlīgi, lai turpinātu sāktos ielu remontdarbus. Pilsētā tiek asfaltētas grantētās ielas Mellužos un Slokā, atjaunots ielas segums Kauguros, sakārtoti atsevišķi veloceliņa posmi, atjaunoti gājēju celiņi Jaundubultu parkā.

Apjomīgi remontdarbi noris Tērbatas ielā Kauguros, kur tiek atjaunots brauktuves segums, izbūvētas “kabatas” autostāvvietām un atjaunotas gājēju ietves.

Intensīvi darbi norisinās Kauguros – kapitālo remontu veic Tērbatas ielas posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Rūpniecības ielai. Projektā plānota brauktuves seguma kapitāla atjaunošana, “kabatu” izbūve autostāvvietām un gājēju ietvju atjaunošana. Darbus plānots pabeigt līdz novembra beigām.

Daudz ērtāka gājējiem un autovadītājiem būs arī Pļaviņu iela, kur patlaban tiek veikti visi sagatavošanas darbi, lai sāktu grantētās ielas asfaltēšanu. Arī Kadiķu ielā Mellužos no dzelzceļa līdz ielas galam tuvākajās dienās tiks pabeigta asfalta seguma ieklāšana.

Sakārtoti gājēju celiņi Jaundubultu parkā, kur posmā no Ogres ielas līdz Lielupes ielai vecās betona plāksnes tagad nomainītas ar jaunu bruģakmens segumu. No Lielupes ielas līdz Ogres ielai atjaunots asfalta seguma posms – tas būs Strēlnieku prospekta veloceliņa turpinājums.

Atbilstīgi veloceliņu tīkla attīstības koncepcijai šovasar atjaunots veloceliņš posmā no Lielupes ielas līdz Upes ielai aptuveni divu kilometru garumā. Šoruden SIA “Jūrmalas gaisma” sakārtos informatīvās zīmes un atbilstīgu veloceliņa marķējumu.

Savukārt pie Ventspils šosejas no P. Beltes ielas virzienā uz degvielas uzpildes staciju tiek izbūvēts gājēju celiņš. Jārēķinās, ka šajā posmā pēc būvdarbu pabeigšanas tiks mainīta arī satiksmes organizācija – degvielas uzpildes stacijā no Ventspils šosejas varēs iebraukt tikai pa vienu iebrauktuvi.

Ventspils šosejas posmā no Raiņa ielas līdz Jēkabpils ielai atjaunots arī gājēju celiņa asfaltbetona segums.