Pašvaldība Izglītība
Vidusskolēni aicināti “ēnot” Jūrmalas pilsētas domes deputātus un speciālistus

Ikgadējā Ēnu diena – karjeras izglītības pasākums skolu jauniešiem – šogad visā Latvijā notiks 12. februārī. Vēl tikai 7. februārī ir iespēja pieteikties “ēnot” deputātus un speciālistus Jūrmalas pilsētas domē.

Lai dotu iespēju vidusskolēniem iepazīties ar pašvaldības darbinieku ikdienas darbu un izdarīt secinājumus savas karjeras izvēlei nākotnē, Ēnu dienā Jūrmalas pilsētas dome piedāvā jauniešiem iepazīties ar domes deputātu – vietējo politiķu – darba dienas kārtību, “ēnojot” Jūrmalas pilsētas domes un komiteju vadītājus. Iespēja ir arī pavadīt darba dienas stundas kopā ar speciālistiem, kuri nodrošina pašvaldības dažādo funkciju un uzdevumu izpildi – informācijas un komunikācijas tehnoloģiju sistēmu inženieris, pašvaldības policijas inspektors, mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālists. Vairākas vakances piedāvā Jūrmalas kultūras iestādes  – Jūrmalas teātris, Kauguru Kultūras nams un Jūrmalas pilsētas muzejs.

Jūrmalas pilsētas domes darbinieku darbu “ēnot” tiek aicināti vidusskolēni, pieteikties karjeras izglītības pasākumam skolēni var vēl tikai 7. februārī oficiālajā Ēnu dienas interneta vietnē www.enudiena.lv.