Sabiedrība
Papildu sabiedriskā transporta reisi, satiksmes ierobežojumi Jomas ielas svētku laikā

Nedēļas nogalē, 6. jūlijā, Jūrmalā notiks Jomas ielas svētki. Lai nodrošinātu svētku norisi, atsevišķās ielās pilsētā noteiktas izmaiņas satiksmes organizācijā. Nokļūšanai svētku norises vietā noteikti papildu reisi pilsētas sabiedriskajam transportam un vilcienu kustībā.

Satiksmes ierobežojumi

Transportlīdzekļu kustība aizliegta:

  • no 3. jūlija plkst. 22.00 līdz 7. jūlija plkst. 9.00 Majoru stāvlaukumā;
  • no 5. jūlija plkst. 22.00 līdz 7. jūlija plkst. 12.00 Omnibusa ielā, posmā no Jūras ielas līdz Jomas ielai;
  • no 6. jūlija plkst. 7.00 līdz 7. jūlija plkst. 8.00 Pils ielā abpus Dubultu laukumam.

Transportlīdzekļu apstāšanās aizliegta:

no 5. jūlija plkst. 22.00 līdz 7. jūlija plkst. 8.00 Tirgoņu ielā no krustojuma ar Jomas ielu līdz iebrauktuvei Jūrmalas Kultūras centra pagalmā, Ātrās ielas stāvvietās, Pilsoņu ielā (no Lienes ielas puses), Jaunajā ielā (no Lienes ielas puses),Viktorijas ielā (no Jūras ielas puses).

Pilsētas sabiedriskais transports

6. jūlijā pilsētas sabiedriskais transports kursēs pēc darba dienu grafika, kā arī noteikti papildu reisi atsevišķos maršrutos.

Papildu reisi tiks nodrošināti:

maršrutā Nr. 4 “Slokas stacija–Bulduri” 6. jūlijā plkst. 21.15 un 23.00 no pieturvietas “Slokas stacija” līdz “Dzintaru koncertzālei”; plkst. 23.30 no pieturvietas “Dzintaru koncertzāle”, maršruts pagarināts līdz Ķemeriem; plkst.  23.15 no pieturvietas “Bulduri”, maršruts pagarināts līdz Ķemeriem. 7. jūlijā plkst. 1.00 un 2.30 no pieturvietas “Dzintaru koncertzāle”, maršruts pagarināts līdz Ķemeriem.maršrutā Nr. 3 “Bulduru stacija–Valteri–Kauguri” 6. jūlijā plkst. 23.15 no pieturvietas “Dzintaru koncertzāle”. 7. jūlijā plkst. 2.15 no pieturvietas “Dzintaru koncertzāle”, maršruts pagarināts līdz Ķemeriem.maršrutā Nr. 7 “Priedaine–SIVA koledža” 7. jūlijā plkst. 23.15 un 1.30 no pieturvietas “Majoru stacija” caur Buļļuciemu uz Priedaini.

Papildu vilcienu reisi

6. un 7. jūlijā norīkoti papildu vilcieni maršrutā Rīga–Sloka un Sloka–Rīga. Ar vilcienu kustības sarakstiem var iepazīties AS “Pasažieru vilciens” mājaslapā https://www.pv.lv/lv.