COVID-19 Sociālais atbalsts un veselība
Jūrmalā darbojas #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustība

Brīvprātīgo kustība #paliecmājās aicina pieteikties brīvprātīgos, kas ir gatavi palīdzēt ar pārtikas un citu preču piegādēm riska grupām un cilvēkiem pašizolācijā vai karantīnā, kā arī aicina atsaukties tos cilvēkus, kam ir nepieciešama palīdzība.

 #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības koordinatore Jūrmalas grupai ir Jūrmalas Jauniešu iniciatīvas centra jaunatnes darbiniece Laura Lazdāne.

Ja vēlies kļūt par brīvprātīgo, tev ir 16+ gadi, tev nav konstatēts Covid-19, neesi pēdējo 14 dienu laikā bijis ārzemēs, kā arī neesi bijis kontaktā ar iespējamu Covid-19 slimnieku, rūpīgi izlasi nosacījumus, izvērtē un piereģistrējies šeit paliec-majas.lv/priecajamies-ka-esi-piekritis-klut-par-brivpratigo/?fbclid=IwAR1D2ShBNbeiyZ9zcqRoHlKXuqWDwiP717Xb9hi82AxyTG39ioUG1ETPcBA.

Ja tev ir iespēja, izdrukā un izvieto savā apkaimē plakātus paliec-majas.lv/plakati/?fbclid=IwAR0bDrl05sotKJ4jgJ-n8PQE8j0VWcuBKZzZLeagFfETwubkWpOfEXv4u7U

Dalies ar informāciju par šo kustību – kopīgiem spēkiem sasniegsim daudz vairāk gan palīdzīgo brīvprātīgo roku, gan cilvēku, kam palīdzība nepieciešama.

Pievienojies arī facebook grupai www.facebook.com/groups/661487034599519/?epa=SEARCH_BOX

Saņemt #paliecmājās palīdzību var jebkurš, zvanot pa tālruni 25661991 vai apmeklējot mājaslapu www.paliec-majas.lv. Labprāt tiks uzklausīti ieteikumu, kā labāk sasniegt cilvēkus, kam šajā laikā nepieciešams atbalsts.