Uzņēmējdarbība
Vakanču gadatirgus

Vakanču gadatirgus notiks 9. aprīlī no plkst. 14.00 līdz 17.00 Kauguru Kultūras namā Raiņa ielā 110.

Vakanču gadatirgus

Vakanču gadatirgus notiks 9. aprīlī no plkst. 14.00 līdz 17.00 Kauguru Kultūras namā Raiņa ielā 110. Izstādes apmeklētāji varēs tikties ar potenciālajiem darba devējiem un atrast darbu, kā arī iegūt informāciju par darba un mācību iespējām. Vakanču gadatirgū būs iespēja uzzināt arī par Jūrmalas Biznesa inkubatora atbalstu jaunajiem uzņēmējiem.

Savukārt uzņēmēji darba meklētāju vidū varēs atrast sev piemērotākos darbiniekus un turpat uz vietas veikt darba intervijas. Apmeklējot vakanču gadatirgu, uzņēmējiem būs iespēja uzzināt par Nodarbinātības valsts aģentūras atbalsta pakalpojumiem darba devējiem.

Vakanču gadatirgu Jūrmalas pilsētas pašvaldība rīko jau ceturto gadu. Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka brīvas darbavietas ir visdažādākajās jomās, tostarp medicīnā, viesnīcu un tūrisma nozarē, celtniecības, tirdzniecības, izglītības, transporta un informācijas tehnoloģiju jomā. Jūrmalas teritorijā vajadzīgi viesmīļi, pavāri un sezonas darbinieki dažādiem darbiem. Sagaidām, ka šogad rīkotais gadatirgus būs tikpat veiksmīgs kā pērn, kad darbu atrada gan ilgstoši darba meklētāji, gan arī jaunieši, kas vēlas strādāt vasaras brīvlaikā.

Uzņēmējiem dalībai Vakanču gadatirgū jāpiesakās, aizpildot Pieteikuma anketu.

Vietu skaits ir ierobežots!

Uzņēmēju dienas 2018