Būvdarbi
Jūrmalas Mūzikas skola saņem "Gada labākā būve Latvijā" godalgu

Jūrmalas Mūzikas vidusskola būvniecības nozarē nozīmīgākajā skatē "Gada labākā būve Latvijā 2018" saņēmusi trešo godalgu. Balva mūzikas skolai piešķirta nominācijā "Publiskā jaunbūve".

Vairāk nekā 80 jaunbūves vērtēja 49 būvniecības eksperti no 26 nozares sabiedriskajām organizācijām, publiskās pārvaldes iestādēm un augstskolām. Ekspertu vērtējums tika balstīts uz kvalitātes kritērijiem, ņemot vērā tehnisko izpildījumu, izmantotos materiālus u.c. normatīvus.

Jūrmalas Mūzikas vidusskola ar līdzās esošo Jūrmalas Mākslas skolu un Centrālo bibliotēku veido Dubultu Kultūras kvartālu – vietu, kur dzimt jaunām idejām, tikties ar domubiedriem un attīstīt savus talantus mākslā un mūzikā un izmantot iespējas, ko sniedz katra no šīm ēkām. Pagājušajā gadā izveidotais Dubultu Kultūras kvartāls ir kļuvis par nozīmīgu Jūrmalas pilsētas kultūras un sabiedriskās dzīves norišu centru.

Latvijas Ilgtspējīgas būvniecības padomes un žurnālu “Latvijas Būvniecība” un “Latvijas Architektūra” rīkotajā būvniecības konkursā “Ilgtspējīgākā ēka un projekts” Mākslas skolas ēka 2016. gadā ieguvusi otro godalgu;  konkursā „Ilgtspējīgākā ēka un projekts 2015” – trešais ilgtspējīgākais Latvijā.

Par Jūrmalas Mūzikas vidusskolu

Projekts – “Skonto būve” arhitektu birojsBūvdarbi – personu apvienība “SIA “RE&RE” un SIA “RERE meistari””

Būvuzraugs – SIA “Forma 2”.

Būvniecība sākta 2016. gada beigās.

Ēka atklāta 2018. gada septembrī.

Plašas klašu telpas “Dubultu koncertzāle” – akustiskā zāle ar 400 vietām, skatuve – 180 m².

Kamerzāle ar amfiteātri 130 apmeklētāju vietām.

Ēkas kopējā platība – 4830 m².