Pašvaldība Sabiedrība
Piedalieties aptaujā!

Jūrmalnieki aicināti izteikt viedokli par azartspēļu klāsta paplašināšanu Kauguros. Pašvaldība ir iebildusi pret azartspēļu klāsta paplašināšanu pilsētā, taču tiesvedības procesa ietvaros ir nepieciešams arī iedzīvotāju viedoklis.

Iedzīvotāji aicināti izteikt savu viedokli, aizpildot anketu!

Vai atbalstāt totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu un attiecīgo azartspēļu organizēšanu Kauguros, Raiņa ielā 112A?

2019. gada 18. aprīlī Jūrmalas dome pieņēma lēmumu atteikt atļaujas izsniegšanu SIA „DLV” atvērt totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietu un organizēt attiecīgās azartspēles Raiņa ielā 112A , kur jau atrodas spēļu zāle „Zilais dimants”.

Domes lēmums ir pamatots ar to, ka netālu no minētās adreses atrodas Kauguru kultūras nams un Jūrmalas pilsētas Kauguru vidusskola, tādējādi totalizatora vai derību likmju pieņemšana un azartspēles šo iestāžu tuvumā varētu negatīvi ietekmēt iedzīvotājus, nepilngadīgos un skolēnus, radot vēlmi iesaistīties totalizatora vai derību dalības likmju pieņemšanā.

SIA „DLV” ir vērsusies Administratīvajā rajona tiesā, apstrīdot domes lēmumu un norādot, ka esošā azartspēļu klāsta papildināšana nav Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju interešu aizskārums.

Lai noskaidrotu Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju viedokli, Jūrmalas pilsētas dome aicina iedzīvotājus līdz 31. oktobrim aizpildīt aptaujas anketu, norādot, vai atbalstāt totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu un attiecīgo azartspēļu organizēšanu Raiņa ielā 112A!

Aptaujas anketas var iesniegt:

aptaujas anketas var aizpildīt Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros: Kauguros Raiņa ielā 110 vai Jūrmalas pilsētas domē Jomas ielā 1/5 (pirmdien plkst. 8.30–18.00, otrdien–ceturtdien plkst. 8.30–17.00, piektdien plkst. 8.30–16.00);izdrukāt no mājaslapas www.jurmala.lv (pielikumā) un nosūtīt pa pastu Jūrmalas pilsētas domei Jomas ielā 1/5, Jūrmalā, LV-2015;ar drošu elektronisko parakstu parakstītas aptaujas anketas iesūtīt uz e-pasta adresi pasts@jurmala.lv.iesniegt elektroniski bez e-paraksta Latvijas valsts portālā, izmantojot e-pakalpojumu “E-iesniegums iestādei”.

Aptaujas anketa Aptaujas_anketa_totalizators_Raina_112_A.docx.doc 36 KB