Sociālais atbalsts un veselība
Atbalsts cilvēkiem ar onkoloģisku saslimšanu

Lai sniegtu atbalstu cilvēkiem ar onkoloģiskām saslimšanām, sākot ar 15.janvāri, tiek organizēta bezmaksas nodarbību atbalsta grupa.

Cilvēkiem ar onkoloģiskām saslimšanām nepieciešams psiholoģiskais atbalsts, zināšanas, kā uzlabot savu dzīves kvalitāti. Jūrmalā jau ir notikušas trīs atbalsta grupas cilvēkiem ar onkoloģisku saslimšanu. Ņemot vērā pozitīvās atsauksmes un dalībnieku atsaucību, ir atbalstīta vēl divu bezmaksas grupu norise dalībniekiem, kas iepriekš ierobežoto vietu skaita dēļ atbalsta grupās netika.

Nodarbības notiks katru trešdienu no 15.janvāra līdz 25.martam no plkst. 18.00 līdz 20.00 viesnīcā "Daina" Mežsargu ielā 4/6. Aicināti pieteikties jauni dalībnieki.  

Deju un kustību terapijas nodarbībās tiks sniegts atbalsts, varēs saņemt konsultācijas individuāli un grupās, būs diskusijas, pieredzes apmaiņa, pozitīvas pieredzes stāsti. Dalībnieki varēs līdzdarboties nodarbību tēmās, kas palīdzēs sakārtot psihoemocionālo stāvokli, piemēram, ķermeņa apzināšanās, vitalitātes paaugstināšana un trauksmes mazināšana, subjektīvā labsajūta, savas robežas sajušana un noteikšana, impulsu, emociju sajušana un kontrole, emocionālo funkciju uzlabošana, satikšanās ar citiem, sadarbības veicināšana.

Nodarbības vadīs diplomēta mākslas terapeite, psiholoģe Lidija Naumova. Pieteikšanās un uzziņas pa tālruni 22009962 (Una Liberte).

Nodarbības un atbalsta pasākumi tiek īstenoti Eiropas Sociālā fonda projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Jūrmalā”, projekta identifikācijas Nr. 9.2.4.2/16/I/008.