Sabiedrība
Ar jūrmalnieka karti – izdevīgāk!

Papildināts atlaižu piedāvājums Jūrmalas iedzīvotāja kartes lietotājiem – dažādas priekšrocības un atlaides kartes īpašniekiem šobrīd piedāvā gandrīz 30 pilsētas uzņēmumi.  

Jaunas atlaides sporta un kultūras pasākumu apmeklējumam

Klāt nākuši jauni izdevīgi piedāvājumi ēdināšanas, pakalpojumu, tirdzniecības un veselības jomā. Augustā un septembrī kartes īpašnieki var saņemt vērā ņemamas atlaides kultūras un sporta pasākumu apmeklējumam. Vairākos kultūras un sporta pasākumos jūrmalniekiem pieejamas atlaides pat 20% apmērā, piemēram, uz Dzintaru koncertzāles sezonas noslēguma koncertu "Dagamba" feat Tchaikovsky, festivālu “Kremerata Baltica”, Pasaules kausa posma spēlēm pludmales volejbolā, kā arī bezmaksas dalību Jūrmalas Krāsu skrējienā. Aktīvās atpūtas cienītājiem tiek piedāvātas atlaides atpūtai uz ūdens ūdensslēpošanas un veikborda parkā, šķēršļu trasei Dzintaru mežaparkā, kā arī citām izklaides iespējām pilsētā.

Priekšrocības un atlaides šobrīd var izmantot arī deviņās kafejnīcās un restorānos, tāpat grāmatu un kancelejas preču iegādei, apdrukas, ķīmiskās tīrītavas, drukas un kopēšanas pakalpojumiem bibliotēkās. Atlaides var saņemt arī veselības aprūpes, tostarp zobārstniecības, pakalpojumiem, optikas iegādei, atveseļošanās, ūdens un skaistumkopšanas procedūrām.

Aicinām sekot līdzi jaunākajai informācijai par aktuālajiem piedāvājumiem sadaļā “Jūrmalas iedzīvotāja karte”, kur pieejams detalizēts apraksts visiem piedāvājumiem.

Par sadarbības iespējām un piedāvājumiem uzņēmējus aicinām sazināties ar Jūrmalas pilsētas pašvaldību, rakstot uz e-pasta adresi uznemeji@jurmala.lv!

Kur var saņemt jūrmalnieka karti?

Patlaban Jūrmalas iedzīvotāja karti ir izņēmuši 30 tūkstoši iedzīvotāju. Jūrmalnieka karte pirmreizēji tiek izsniegta bez maksas, ja iedzīvotājs ir deklarēts Jūrmalas pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā vai ja tam pieder nekustamais īpašums Jūrmalas pilsētā.

Jūrmalniekiem, kuri vēl nav to saņēmuši, atgādinām, ka Jūrmalas iedzīvotāja karti var saņemt pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros: Majoros, Jomas ielā 1/5, Kauguros, Raiņa ielā 110, un Ķemeros, Tukuma ielā 30:

pirmdienās plkst. 8.30–13.00 un 13.30–18.00;otrdienās–ceturtdienās plkst. 8.30–13.00 un 13.30–17.00;piektdienās plkst. 8.30–13.00 un 13.30–16.00.